Tort Cappucino

de Zamfira in Torturi, 30 Mar 2012 | 13533 vizualizari

 

Arome ...Italy....o cafea tare....hmmmm....o felie de tort?

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 10 linguri zahar pudra
  • 10 linguri faina
  • 8 oua
  • 1 praf de copt
  • 2 lingurite ness
  • 150 gr. nuci prajite si taiate marunt
  • Crema
  • 2 cutii mascarpone
  • 200 gr. frisca
  • 150 gr. zahar pudra vanilata
  • 2 pliculete capucino
  • Sirop si ornat
  • cafea la filtru (tare si fara zahar), aproximativ 2 cafele
  • cacao si ciocolata razuita
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Cappucino:

Blatul: se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga albusurile batute spuma, faina, nucile prajite, praful de copt si ness-ul.

Coacem blatul, aproximativ 40 minute (foc potrivit). Dupa racire vom taia blatul in 3 parti egale.

Crema: batem putin crema de mascarpone cu frisca, adaugam zaharul pudra vanilat, pliculetele de cappucino.

Insiropam foile de blat cu cafea tare si le ungem cu crema. Tortul il ungem cu crema si pe exterior, apoi presaram cacao si ciocolata razuita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Cappucino" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort stelist