Tort Cappucino

de Zamfira in Torturi, 30 Mar 2012 | 13719 vizualizari

 

Arome ...Italy....o cafea tare....hmmmm....o felie de tort?

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 10 linguri zahar pudra
  • 10 linguri faina
  • 8 oua
  • 1 praf de copt
  • 2 lingurite ness
  • 150 gr. nuci prajite si taiate marunt
  • Crema
  • 2 cutii mascarpone
  • 200 gr. frisca
  • 150 gr. zahar pudra vanilata
  • 2 pliculete capucino
  • Sirop si ornat
  • cafea la filtru (tare si fara zahar), aproximativ 2 cafele
  • cacao si ciocolata razuita
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Cappucino:

Blatul: se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga albusurile batute spuma, faina, nucile prajite, praful de copt si ness-ul.

Coacem blatul, aproximativ 40 minute (foc potrivit). Dupa racire vom taia blatul in 3 parti egale.

Crema: batem putin crema de mascarpone cu frisca, adaugam zaharul pudra vanilat, pliculetele de cappucino.

Insiropam foile de blat cu cafea tare si le ungem cu crema. Tortul il ungem cu crema si pe exterior, apoi presaram cacao si ciocolata razuita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Cappucino" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]