Tort capsuni

de dantes in Torturi, 30 Mai 2014 | 3980 vizualizari

 

Usor de preparat si gustos

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 200 g faina
  • 100 ml.ulei
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri apa
  • Pentru crema
  • 3 oua
  • 9 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri faina
  • 250 g unt
  • 500 g capsuni proaspete
  • 200 ml.sirop de capsuni.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort capsuni:

Blatul

Se separa albusurile de galbenusuri si se bate spuma cu zaharul adaugat treptat, apoi se adauga treptat apa,uleiul,galbenusurile de ou si faina amestecata cu praful de copt se amesteca usor.Compozitia se toarna intr-o forma tapetata si se da la cuptor 40 minute apoi se taie in trei felii.

Crema

Ouale intregi se amesteca cu zaharul pe baie de abur pana se ingroase apoi se adauga cacaua se amesteca bine si se lasa la racit.Faina se amesteca cu putina apa si se fierbe pana devine de consistenta unei smantani si se lasa la racit.Untul se freaca pana devine spumos apoi se amesteca cu cele doua compozitii si se mixeaza bine.

Blatul se insiropeaza bine apoi se unge cu crema si se orneaza cu jumatati de capsuni.

TIPS-URI

1

tort,capsuni

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MOKUSKA 1

30.05.2014, 16:25

este minunat!!

deyutzky 1

30.05.2014, 18:01

ce frumos e

reisnaor_2006 1

23.05.2015, 08:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]