Tortul este facut cu multa dragoste pentru micutza mea printesa:X:X:X
Blatul:Separam albusurile pe care le batem spuma tare,apoi adaugam zaharul si mixam pana se topeste ,iar bezeaua devine lucioasa.
Galbenusurile frecate cu uleiul se incorporeaza in beazaua de albusuri,adaugam faina treptat,iar la sfarsit praful de copt.Tapetam o tava dretunghiulara cu hartie de copt si coacem blatul cca 40 min la foc iute in preme 7-8 minute,apoi la foc mic.
Taiem blatul in 3 parti egale si abia ,dupa aceea decupam cifra 4(am facut poze ,pe care le atasat aici pentru a se vedea mai bine).
Insiropam fiecare bucatica,apoi incorporam crema:punem frisca lichida intr-o craticioara pe aragaz,unde am pus ciocolata la topit.Lasam ca ciocolata sa se topesca bine si abia cand s-a legat crema,stingem aragazul lasand sa se raceasca putin.apoi vom adauga esenta de rom.
Decor de frisca lichida .
1
Frisca lichida am batut-o cu zeama de lamaie si miere.Are un gust minunat.Noua ne-a placut.