Tort cu bezea

de Petra32 in Torturi, 8 Iul 2014 | 4560 vizualizari

 

Aceasta reteta este foarte usor de realizat si extrem de gustoasa,cu doar 4 ingrediente.

 

INGREDIENTE

  • bezele 200g
  • frisca lichida 500g
  • zahar 50g
  • zahar vanilat (un plic)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu bezea:

Aveti nevoie de o tortiera cu deschizatura,in caz ca nu aveti puteti utiliza orice fel de recipient,cerc cu diametrul de 30-35cm.

Decupati cu ajutorul tortierei pe care o folositi un cerc de hartie pentru cuptor si puneti-l pe fundul tortierei dupa care faramati jumatate din bezele si le distribuiti pe fundul tortierei.

Frisca se asambleaza rece,de la frigider,se bate cu mixerul 2 minute dupa care se adauga zaharul si zaharul vanilat,se bate inca un minut sa se topeasca zaharul.

Adaugati frisca peste bezelele sfaramate pe fundul tortierei,cu ajutorul unei palete distribuiti frisca uniform pe toata suprafata tortierei dupa care adaugati restul de bezele sfaramate deasupra.

Se pune in congelator pt. 3-4 ore dupa care se deschide tortiera si se aseaza pe un platou.

Se scoate din congelator cu 30 de minute inainte de a fi servit.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu bezea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort in straturi cu mijloc de bezea