Tort cu bilute de ciocolata

de Irina in Torturi, 26 Iun 2013 | 26732 vizualizari

 

Un desert usor de facut, pe gustul copiilor!
Evident imi place crema mascarpone in tot felul de combinatii. De data asta i-a venit randul ciocolatei...

 

INGREDIENTE

  • 300 g mascarpone
  • 150 g smantana
  • 3 linguri miere de albine
  • 2 linguri Amaretto
  • 300 g ciocolata
  • piscoturi Savoiardi
  • 50 g unt moale
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu bilute de ciocolata:

Am pus piscoturile la robot pana s-au sfaramat si am adaugat untul moale. Am amestecat.

Am pregatit o forma cu fund detasabil, am pus piscoturile in ea si am tasat. Am dat la frigider pentru 10 minute.

Am amestecat crema mascarpone cu smantana si mierea de albine. Am adaugat Amaretto.

Cicolata am pus-o la robot si am transformat-o in bilute. O parte din ele le-am amestecat cu crema. 

Am pus crema obtinuta peste blatul de piscoturi si am lasat tortul in frigider, peste noapte. Am ornat tot cu bilute de ciocolata si a iesit un tort vesel, dulce si bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu bilute de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate