Tort cu crema de banane

de ala_oancea in Torturi, 2 Noi 2009 | 26320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 80 gr fulgi de cocos
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura cacao
  • 2 banane
  • 200 ml frisca lichida
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de banane:

Se bat albusurile spuma cu zaharul. Se imparte compozitia in doua. Intr-o jumatate sa adauga cocosul, in cealalta faina si cacaoa. Se coc cele doua blaturi si se lasa sa se raceasca.
Bananele se fac piure cu robotul, adaugand si vreo 2-3 linguri de frisca lichida. Restul de frisca se bate cu mixerul si se imparte in doua. Intr-o jumatate se adauga piureul de banane si zahar pudra dupa gust si se mixeaza bine. Se toarna crema peste blatul de cacao, se pune peste crema blatul de cocos si apoi se orneaza cu restul de frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de banane" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort cu visine, crema mascarpone si frisca