Tort cu cremă de ciocolată şi frişcă

de Dana_Retetegg in Torturi, 4 Ian 2011 | 7904 vizualizari

 

Tortul de anul acesta de la Revelion a fost facut nu doar pentru sarbatorirea noului an ci si pentru sarbatorirea celor 3 luni implinite de Vladut (nepotelul nostru) pe 1 ianuarie.

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tort,
  • 2 plicuri de crema de ciocolata cu rom si trufe,
  • 500 ml lapte,
  • 10 linguri de zahar,
  • esenta de rom,
  • frisca pentru decor.
 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu cremă de ciocolată şi frişcă:

Blatul de tort se taie in 3 parti egale pe orizontala.

Se prepara un sirop din 4 linguri de zahar si esenta de rom.

Crema de ciocolata cu rom si trufe se prepara amestecand praful din 2 pachete cu 500 ml lapte si 6 linguri de zahar.

Se insiropeaza prima felie de blat, se adauga apoi un strat de crema. Se repeta operatiunea si cu urmatorul blat.

Ultima felie de blat se insiropeaza, apoi se imbraca tortul cu frica si se decoreaza in functie de imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu cremă de ciocolată şi frişcă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]