Tort cu crema de iaurt si frisca

de Teo in Torturi, 15 Mar 2013 | 11259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g branza Fagaras
  • 250 g zahar pudra
  • 500 ml frisca lichida
  • 400 g iaurt cu visine
  • 3 plicuri gelatina
  • 2 rulade cu crema de cacao
  • 300 g piscoturi
  • 1 borcan compot de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de iaurt si frisca:

Asezam piscoturile in tava de cozonac cu folie. Taiem din fiecare piscot pana la inaltimea tavii.Dizolvam gelatina cu zeama de compot. Branza dulce o amestecam cu zaharul, vanilia, iaurtul, gelatina si frisca batuta.

Asezam 1/2 din crema in forme, iar la jumatate am adaugat felii de rulada, peste care am adaugat restul de crema.

Peste crema am asezat piscoturi si am dat formele la rece. Deoarece nu mi-au ajuns piscoturile si pt a doua forma am tapetat forma cu felii de rulada.

A doua zi, cand am rasturnat formele am ornat cu 2 pliculete de gelatina rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de iaurt si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu flori de salcam