Tort cu crema ganache

de angyb in Torturi, 30 Ian 2012 | 5086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 foi de blat rotunde cumparate
  • Crema:
  • 200 g ciocolata de lapte
  • 500 ml frisca
  • Sirop
  • 100g zahar
  • 150 ml apa
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema ganache:

Crema: Topiti pe abur ciocolata impreuna cu 200 ml de frisca si amestecati bine pana devine o crema. Puneti crema la rece. Intre timp bateti frisca apoi adaugati incet crema de ciocolata si bateti mereu.

Siropul:Topiti zaharul impreuna ca esenta de rom si apa.

Asamblarea:Primul blat insiropat, crema+al doilea blat insiropat ,crema+al treilea blat insiropat. Acoperiti tortul cu aceiasi crema si decorati dupa plac.

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema ganache" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (17)

angyb 1

30.01.2012, 20:08

Ina din pacate nu pt. ca l-am facut pt. o prietena si eu am apucat numai la o feliuta
data viitoare

mamaieelena 1

30.01.2012, 20:27

bun,bun

Ubulika 1

30.01.2012, 20:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu bere bruna