Tort cu crema mascarpone

de lili in Torturi, 28 Iun 2013 | 5086 vizualizari

 

INGREDIENTE

 blatul 1:

  • 250 gr. biscuiti
  • 115 gr. unt
  • 2 linguri sirop artar

blatul 2:

  • un pachet de piscoturi
  • cafea ness ( sa inmuiem piscoturile)

Crema:

  • 250 gr. mascarpone
  • 200 ml. frisca lichida-
  • 50 gr. zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema mascarpone:

Pentru blatul 1 o sa sfaramam biscuitii in blender si ii amestecam cu untul topit si siropul de artar. Intindem blatul de biscuiti intr-o tava si il presam putin.

Branza mascarpone o amestecam cu frisca batuta bine si zaharul.O parte din crema o punem peste blatul de biscutiti, apoi punem piscoturile inmuiate in cafea si la final restul de crema.
Tortul rezultat se va tine la frigider cca 3 ore.

Este un tort foarte bun pe care il putem face in zilele calduroase, deoarece nu necesita coacere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]