Tort cu frisca Montare d'oro

de camiionescu in , 11 Dec 2018 | 3831 vizualizari

 

Este un tort pe care îl pregătesc cu mare drag pentru baieteii mei.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 8 ouă
  • 2 cani de zahăr
  • 8 linguri de ulei
  • 8 linguri lapte
  • Esența
  • Un praf de sare
  • 1 linguriță praf de copt
  • 2 cani faina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca Montare d'oro:



Se pregătesc ouale, se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu praful de sare până devin spumă. Se adaugă zahărul, esentele, uleiul si laptele si se omogenizeaza bine. Se amesteca cu faina praful de copt si se adauga peste compoziție, amestecând continuu. Se pregateste o tava și se pune o foaie de copt adăugând compoziția. Se da la cuptorul preincalzit și se lasă o oră. Se scoate și se lasă la răcit.

Frisca se pune intr-un castron si se mixeaza apoi se introduce la frigider.

TIPS-URI

1

Se lasă peste noapte la frigider iar eu mai pun 1 plic de zahăr vanilat la mixare peste frișcă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca Montare d'oro" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (3)

Gherca Daniela 1

12.12.2018, 13:47

gaby_gabytza 1

13.12.2018, 06:42

Foarte frumos😍😍😍

dantes 1

14.12.2018, 09:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu cu dulceata de lapte