Tort cu frisca si banane

de angyb in Torturi, 2 Mai 2012 | 5925 vizualizari

 

cand am facut blatul pt. tortul bicolor cu frisca si capsunihttp://www.bucataras.ro/retete/tort-bicolor-cu-frisca-si-capsuni-31046.html mi-a ramas un pic de compozitie am facut inca un blat dar nu in 2 culori pe care l-am congelat .Acum i-a venit randul sa pregatesc ceva din el.

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tort (modul de prregatirehttp://www.bucataras.ro/retete/tort-bicolor-cu-frisca-si-capsuni-31046.html)
  • 300 ml de frisca
  • 3 banane

Sirop:

  • 100ml de apa
  • 2 lg. de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca si banane:

Puneti la fiert apa cu zaharul pana cand se ingroasa putin.Lasati sa se raceasca.

Taiati blatul in doua, insiropat,i adaugati bananele taiate felii o parte din frisca batuta spuma ,al 2 blat, insiropati, puneti restul de banane feliate si acoperiti cu restul de frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]