Tort cu frisca si dulceata de visine

de Michelle in Torturi, 18 Dec 2009 | 8711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 10 oua
  • 10 lg zahar
  • 10 lg faina
  • Crema:
  • un borcan cu dulceata de visine
  • 1 l frisca lichida
  • Sirop
  • 2 cani apa,
  • 10 lg zahar
  • rom
  • coloranti pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca si dulceata de visine:

Se face un blat padispan din ingredientele pentru blat.

Se face siropul,se caramelizeaza zaharul se stinge cu apa si se adauga romul.

Se bate batz frisca,mai adugati zahar daca va place mai dulce.

Dulceata puneti-o intr-o cratita si incalzito ca sa fie lichida.

Se taie blatul in 3.

Se aseaza blat,sirop,dulceata,frisca,blat,sirop,dulceata ,frisca,blat,sirop.

Se tapeteaza tortul cu frisca si se descoreaza dupa gust!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Oana 1

12.03.2010, 18:58

Vai!! ce frumos eeeFelicitari, arata superb!!

elena1988 1

02.02.2011, 16:44

adasev12 1

02.02.2011, 17:01

F FRUMOS

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema capuccino