Tort cu frisca si piscoturi

de Alexandra Elena in Torturi, 24 Iun 2013 | 10847 vizualizari

 

Pentru ca era prea cald ca sa pornesc cuptorul si eram in criza de timp am facut ceva simplu, pe cat de simplu pe atat de bun!:)

 

INGREDIENTE

  • 400 g piscoturi
  • 400 ml frisca lichida
  • 300 ml apa
  • zahar
  • senta de rom
  • fructe de sezon(cirese, visine, caise, piersici)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca si piscoturi:

Punem apa la fiert, adaugam zahar( dupa gust) si lasam pe foc sa dea cateva clocote, la final adaugam esenta.

Pregatim frisca dupa instructiunile de pe ambalaj. Punem intr-o tava un rand de piscoturi, le insiropam bine, peste ele punem frisca si deasupra fructe, mai punem un strat de piscoturi, iar un strat de frisca si fructe, ultimul strat va fi de piscoturi. Se poate orna cu frisca si fructe.

Se tine la frigider, minim 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de vanilie si capsuni