Tort cu iaurt

de mihaelaM in Torturi, 7 Mai 2011 | 5307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml iaurt piersici
  • 1 plic gelatina
  • 4 plicuri zahar vanilinat
  • 1 esenta vanilie
  • 500 ml frisca hulala
  • PT SIROP
  • 500ml apa
  • 1cana zahar
  • 1esenta vanilie
  • PT ORNAT
  • 250ml frisca hulala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu iaurt:

ttp://www.bucataras.ro/retete/blat-de-tort-cu-cacao-20841.html

Batem frisca bine,dupa care adaugam iaurtul lingura cu lingura mixand continuu.

Gelatina o preparam conform instructiunilor dupa care o adaugam peste frisca impreuna cu zaharul vanilinat si esenta dupa care dam la rece timp de30 min.

Punem apa impreuna cu zaharul sa fiarba timp de 30 min.Cand siropul ajunge la temperatura camerei punem si esenta.

Blatul o data racit il taiem si il punem pe 3 platouri dupa care il insiropam.

Scoatem crema si incepem sa asamblam tortul dupa care il ornam.POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]