Tort cu iaurt

de mihaelaM in Torturi, 7 Mai 2011 | 4940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml iaurt piersici
  • 1 plic gelatina
  • 4 plicuri zahar vanilinat
  • 1 esenta vanilie
  • 500 ml frisca hulala
  • PT SIROP
  • 500ml apa
  • 1cana zahar
  • 1esenta vanilie
  • PT ORNAT
  • 250ml frisca hulala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu iaurt:

ttp://www.bucataras.ro/retete/blat-de-tort-cu-cacao-20841.html

Batem frisca bine,dupa care adaugam iaurtul lingura cu lingura mixand continuu.

Gelatina o preparam conform instructiunilor dupa care o adaugam peste frisca impreuna cu zaharul vanilinat si esenta dupa care dam la rece timp de30 min.

Punem apa impreuna cu zaharul sa fiarba timp de 30 min.Cand siropul ajunge la temperatura camerei punem si esenta.

Blatul o data racit il taiem si il punem pe 3 platouri dupa care il insiropam.

Scoatem crema si incepem sa asamblam tortul dupa care il ornam.POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de vara