Biscuitii ii maruntim cu robotul de bucatarie sau masina de tocat carne.
Untul si cu compotul il punem intr-o cratita si punem pe foc sa fiarba (sa se topeasca)
Amestecam biscuitii cu untul fierbine si amestecam pana se omogenizeaza.
Punem biscuiti intr-o tava cu pereti detasabili tapetata cu folie alimentara si nivelam cu o lingura, dam la frigider pana facem crema
Crema-mixam sana cu zaharul, gelatina o hidratam in 3 linguri de compot iar apoi o dam cateva secunde la cuptorul cu microunde pana se dizolva,
Amestecam sana cu gelatina si dam la rece pana incepe sa se inchege.
Mixam bine frisca si o amestecam cu iaurtul,amestecand unsor
Peste biscuiti adaugam 1/2 din crema visinile din compot scurse si fara samburi, restul de crema si dam la frigider pana se incheaga complet,
Decoram cu visine si sos de visine