Tort Cupidon

de Miha in Torturi, 14 Feb 2010 | 8957 vizualizari

COMENTARII (67)

diana_k 1

14.02.2010, 20:33

frumoase torturile Miha !

Miha 1

14.02.2010, 22:18

Multumesc! Am pus si o feliuta pentru pofticiosi!

cccris 1

14.02.2010, 22:55

iti place sa te joci cu inimile noastre
Nu uita ca unii sint mai pofticiosi ca altii

minoki 1

15.02.2010, 22:49

Eu sunt prietena Mihaelei.Ma simt onorata ca fac parte din categoria privilegiata care a si gustat bunatatile tale.Sunt mandra de ce ai realizat pana acum.Bravo!

Miha 1

15.02.2010, 23:10

Iote ca nu am maimutoiul ala ce da frumos din gene.

Bucataras 1

16.02.2010, 00:35

Poza cu Zmeurel cind l-a vazut ai? Senzational, bravo Miha !

marcelas 1

16.02.2010, 07:04

Deosebit!!!

marianascarlat 1

16.02.2010, 09:30

Te-am gasit si aici! Deosebit , ca tot ce faci!

Miha 1

16.02.2010, 09:45

Multumesc Bucataras! N-am poza, dar o sa-i fac atunci cand ii voi face un tort d-ala deocheat. O sa am voie sa-l postez?

Miha 1

16.02.2010, 10:22

Marcela, multumesc!

Miha 1

16.02.2010, 10:22

Mariana, bine ne-am gasit!

mariuss 1

16.02.2010, 12:00

Miha 1

16.02.2010, 12:17

epurasha2bb 1

16.02.2010, 13:52

super tortuletele miha! foarte frumoasa combinatie de culori.Am notat si crema de lapte, nu am facut niciodata dar arata super in contrast cu blatul de cacao.Dar sunt curioasa de inimioara mica oranata cu portocaliu, ce ai foosit?ai pus ceva sirop de portocale in frisca sau vreun colorant? si imi place ce boneta de bucatar ai! bucatar chef ce sa mai

Miha 1

16.02.2010, 19:15

Mariana, multumesc! Inimioara mica am ornat-o cu nuca de cocos rosie.

epurasha2bb 1

17.02.2010, 11:51

mersi miha ca m-ai luminat ! chiar nu m-am gandit la asta! ai niste idei super, noroc ca le pui aici sa avem si noi sursa de inspiratie

Dnelutza 1

20.02.2010, 12:16

Inimioara rosie e a lui Robert ? Ca sa stiu de ce e asa inflacarata
Eu fur sectiunea din farfurie si trebuie sa promiti ca faci un tortulet cind vin in tara

Miha 1

20.02.2010, 22:33

Inimioara e "doamna" cu rochie rosie, la bratul "domnului" cu papion, inconjurati de o gloata de puradei.

epurasha2bb 1

03.03.2010, 20:45

Eu le-am zis Cupidonoiu si Cupidonitza!dar trebuie executati, ce sa mai! felicitari miha pt.premiu! incerc sa ajung si eu la petrecere sa-ti vad pijamaua rosie!

Miha 1

03.03.2010, 21:37

Multumesc Mariana! Daaa...neaparat sa vii la petrecere.

dicarmencitta1957 1

04.03.2010, 12:13

Superb arata,ai o arta in a le aranja si in a le dichisi pe toate.Felicitari.

Miha 1

04.03.2010, 13:51

Multumesc Carmen!

epurasha2bb 1

08.04.2010, 15:07

miha fii atenta ca vreau sa fac crema de lapte a ta la un tort vineri acum si am nevoie de cateva lamuriri.Deci:ai zis ca trebuie 150 g zahar iar apoi la descrierea prepararii ai mentionat ca untul se amesteca cu zaharul si in paranteza ai zis pudra.Intrebarea mea este ce fel de ahar e mai bine sa folosesc, adica tu ai folosit pudra la toata crema sau o parte pudra si restul normal.Apoi a doua intrebare : ai zis ca dupa ce ai pus crema pe blat ai dat putin la congelator.Cam cat timp sa las? si eu as vrea sa adaug peste crema asta o crema cu gelatina , crezi ca merge? adica sta?
astept raspunsuri cat mai repede poti tu ca sa stiu ce sa cumpar si mutumesc anticipat!!!!!

Miha 1

08.04.2010, 15:32

Mariana, eu folosesc zahar normal, doar ca inainte de a-l pune il rasnesc putin in rasnita de cafea. Se topeste mai repede si nu risti sa crantzane crema.

epurasha2bb 1

08.04.2010, 15:35

mersi miha, dar cu congelatorul nu mi-ai zis

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu dulceata de porumbe