Tort de ananas

de alen14 in Torturi, 2 Ian 2013 | 4038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 2 pachete margarina
  • 250 gr zahar pudra
  • 800 gr smantana
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 2 cutii de compot de ananas
  • 4 cutii piscoturi
  • frisca lichida
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de ananas:

6 galbanusuri se bat cu 2 pachete de margarina, zahar pudra, frisca, zahar vanilat. Se omogenizeaza bine cu mixerul, apoi se adauga ananasul din compot. Cu sucul se inmoaie piscoturile. Se pune un rand de piscoturi, un rand de crema si tot asa pana terminam compozitia.

Lasam peste noapte la frigider, iar a doua zi punem frisca deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu zmeura si ananas