Tort de branza

de Anett in Torturi, 29 Sep 2014 | 6422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr branza
  • 400 ml frisca lichida
  • 180 gr zahar
  • 3 ou
  • 3 linguri faina
  • zeama de lamaie, zeama de portocale, pastai de vanilie optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de branza:

In bolul mixerului punem oule si zaharul, amestecam bine. Apoi adaugam treptat branza, faina si frisca batuta. Se poate adauga si zeama de lamaie sau de portocale, eu am folosit un pastai de vanilie.

Amestecul se toarna intr-o tava cu hartie de copt sau intr-un vas yena si se coace timp de 30 de minute. Cand incepe sa se rumeneasca este gata.

Se lasa putin sa se raceasca, si la temperatura camerei servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]