Tort de branza, la rece

de amalia01 in Torturi, 3 Sep 2013 | 5979 vizualizari

 

O idee buna pentru atunci cand vrei ceva bun si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii branzica cu smantana"ceva fin"
  • 200 gr zahar praf
  • 100 gr unt
  • 300 gr biscuiti
  • 1 pachet praf de gelatina
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 100 ml suc de capsuni
  • 300 g capsuni (eu am folosit din cele congelate)
  • catev felii de ananas din compot
  • 200 ml frisca vegetala
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de branza, la rece:

Branza se freaca zaharul si untul.

Gelatina se inmoaie in 100 ml apa rece timp de 10 minute, apoi se incalzeste pe baie de aburi pana la aproximativ 60 grade si apoi se lasa sa raceasca treptat.

Se adauga la compozitia de branza gelatina racita si se amesteca bine

Se adauga frisca batuta si se omogenizeaza cu mixerul

Se amesteca  zeama de lamaie cu sucul de capsuni si  se stropesc biscuitii

Restul de capsuni si ananasul se taie marunt si se amesteca in crema de branza: lasi cateva capsuni si felii de ananas pentru ornat

Tapetam cu folie de aluminiu o forma de tort cu peretii detasabili

Asezam un strat de biscuiti, apoi unul de crema, pana la epuizarea ingredientelor, avand grija sa incheiem cu crema

Ornezi si dai la rece 30 min

Cand il servesti,detasezi peretii si ...gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de branza, la rece" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de afine, ciocolata si blat de biscuiti