Tort de capsune

de divainbucatarie in Torturi, 19 Noi 2010 | 8428 vizualizari

 

Acesta este cel mai simplu si mai rapid tort pe care il puteti face, fara sa punem la socoteala ca este foarte delicios.

 

INGREDIENTE

  • Pentru crema:
  • 400g branza Philadelphia,
  • 200g zahar,
  • intaritor frisca ,
  • un plic zahar vanilat
  • ½ kg de capsune pentru crema + ½ kg capsune pentru decor
  • blat- pandispan din
  • 6 oua,
  • 1 cana zahar,
  • 1 cana faina,
  • 6 linguri ulei
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de capsune:

Blatul este un pandispan clasic. Il taiem asfel incat sa obtinem 2 felii egale. Pentru a prepara crema amestecam toate ingredientele si compozitia obtinuta se pune peste prima felie de blat, apoi punem felii de capsune, punem al doilea blat si repetam operatiunea. Se lasa la frigider peste noapte. Nu este nevoie sa insiropam blaturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de capsune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de branza inghetat cu banane si unt de arahide crocant