Tort de clatite-post

de nadina73 in Torturi, 11 Mar 2010 | 12128 vizualizari

 

nici nu am cuvinte................foarte delicios

 

INGREDIENTE

  • 1,5 litru lapte de soia
  • 1,5 litru apa minerala cu gaz
  • 4-5 vanilii
  • coaja de lamaie -2linguri
  • coaja de portocale -1 lingura
  • 1 kg faina
  • 1 cana de ulei
  • dulceata de capsuni,prune.............sirop caramel
  • ciocolata(cacao,apa,ulei si zahar pudra) in varianta de post
  • bombonele pt decor
Portii: 80
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de clatite-post:

Se pregateste aluatu de clatite din faina ,lapte ,apa ,vanilii,coaja de lamaie,coaja de portocalem si 1 cana de ulei

Se amesteca toate bine si se coc clatite foarte subtiri

Din acesta compozitie va ies  80 de bucati de caltite foarte foarte subtiri

Se aseaza clatita pe un platou si se pune cate 1 lingura de dulceata se intinde bine pe clatita apii se pune din nou iar caltita si apoi caramel apoi din nou clatita si gem si tot asa ................pana se termina clatitele ,eu am facut din 35 de clatite

Iar deasupra am pus galzura de ciocolata ornata cu bombonele

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de clatite-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

danis 1

06.04.2010, 21:49

ce bine arata grozav,super super tare

mariac 1

16.04.2010, 00:51

tare bine arata nota 11 nu 10,ce buna ideie

alina8 1

11.04.2014, 21:27

omgg genial !!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si nuca