Tort din ciocolata alba cu capsuni

de cristina1985 in Torturi, 23 Noi 2014 | 4997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 400 g biscuiti cu cacao
  • 200 g unt
  • Crema:
  • 250 g frisca
  • 500 g ciocolata alba
  • 250 g mascarpone
  • Ornat:
  • 1 kg capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din ciocolata alba cu capsuni:

Blatul: biscuitii se macina ( eu i-am dat pe masina de nuca),se amesteca cu untul topit si se  aseaza intr-o oala tapetata cu hartie de copt . Diametrul oalei sa fie de 23 cm. Se tine la cuptor 20 minute foc mic.

Crema: se pune frisca intr-o oala pe foc si se adauga ciocolata alba.Cand ciocolata s-a topit si s-a racit ,se adauga mascarpone.

Cand blatul s-a racit se pune crema si se tine la frigider cel putin 12 ore. Apoi se orneaza cu capsuni.

TIPS-URI

1

Se poate orna si cu zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din ciocolata alba cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort de post, cu ciocolata