Tort diplomat cu double cream

de Dea_Dea in Torturi, 27 Feb 2015 | 6239 vizualizari

 

Primul tort facut in UK:))). A avut succes!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete de piscoturi
  • 500 ml iaurt
  • 8-10 linguri de zahar
  • 600 ml double cream
  • un cocktail de fructe (320 gr)
  • un compot de ananas(280 gr)
  • 2 plicuri de Gelatina Dr.Oetker(24 gr)
  • 6 linguri apa

  • ORNAT:
  • 300 ml double cream
  • ciocolata
  • bilute comestibile
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat cu double cream:

Fructele se pun la scurs in strecuratoare. Iaurtul se amesteca cu zaharul foarte bine. Batem cu mixerul double cream-ul. Se pune peste iaurt si se omogenizeaza, apoi adaugam fructele si amestecam. 
Piscoturile se inmoaie in siropul de la fructe si se pune in oala tapetata cu folie. Punem gelatina la hidratat in 6 linguri de apa si lasam 5 min, apoi o vom pune la microunde cateva secunde pana se topeste. O amestecam cu crema. Turnam crema peste piscoturi si dam la rece 2-3 hr.
Ornam cu double cream mixata, ciocolata si bilute

TIPS-URI

1

Puteti pune ce fructe doriti.

2

Duble cream este de fapt smantana pentru frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat cu double cream" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

27.02.2015, 17:18

bun bun

Rocsi 1

27.02.2015, 20:36

Racoritor cu iaurt!

Teo 1

27.02.2015, 22:36

Imi place crema de iaurt cu fructe si frisca,dar eu adaug si branza dulce!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu vanilie si piersici