Tort ''doua culori''

de Adele in Dulciuri, 1 Apr 2014 | 2793 vizualizari

 

Cine se trezeste de dimineata ,in bucatarie ajunge :) .

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri faina.
  • 2 linguri cacao.
  • 1 iaurt .
  • 1 praf de copt.
  • 1oo gr zahar.
  • Decor:
  • ciocolata 100 gr
  • unt 50 gr
  • frisca.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort ''doua culori'':

Batem ouale cu zahar si ulei,adaugam iaurtul si amestecam bine.Punem faina si praful de copt. Impartim compozitia in doua,intr-una din parti adaugam cele doua linguri de cacao si amestecam bine.Pregatim o tava (eu am folosit rotunda) si cu o lingura turnam din fiecare compoitie ,pana le terminam,incercand sa amestecam usor culorile intre ele,dam la cuptor pentru 24-30 min la 180°.

Intre timp pregatim ciocolata,punem pe foc o cratita cu ciocolata bucati,2 linguri de frisca si asteptam sa se topeasca,la urma adaugam untul si amestecam pana devine lucioasa.

Cand blatul s-a racit turnam ciocolata deasupra si ornam cu frisca.

TIPS-URI

1

Puteti sa-l pudrati cu zahar sau sa-l inveliti in glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort ''doua culori''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort yammy cu morcovi - Carrot cake