satisfactie maxima , timp de lucru 30 min ,complexitate - oricarei blonde ii iese ,garantat ! :D
INGREDIENTE
- ingrediente :
- 1 pachet de foi Soft Cake Vincinni de cacao (din Auchan) ,
- 2 galbenusuri ,
- 4 linguri zahar ,
- 1 cutie 250 gr mascarpone,
- 1 cutie mica 250 ml frisca Hulala ,
- fructe proaspete sau congelate (merge si fara fructe ,eventual stafide ) .
MOD DE PREPARARE RETETA Tort Fedora - cu mascarpone si fructe:
Se pun intr-un castron galbenusurile ,se adauga zaharul, se freaca bine ,spumos cu mixerul la viteza medie ,se pune treptat mascarponele si dupa ce s-a omogenizat ,se pune frisca lichida si se mai bate cu mixerul la viteza mare pana devine o crema consistenta .
Se imparte crema in 3 si se pune peste foi .Peste crema se aseaza fructele .
Gata ! pofta buna ! este delicios si foarte usor de facut pt oricine ,chiar si blondelor le iese :D
bun tortulet!! 







































