BLAT-Albusurile le mixam cu un praf de sare pana devine spuma,adaugam treptat zaharul si mixam pana obtinem o bezea care nu curge.
Adaugam galbenusurile si apa,amestecam usor cu o paleta,adaugam faina cernuta si amestecam pana se incorporeaza.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca dupa care il vom taia in 3 felii.
Crema-intr-un vas adaugam ricotta si o mixam pana devine ca o crema,adaugam frisca(care am mixat-o inainte) si omogenizam,adaugam treptat sucul de struguri,adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic,amestecam pana se omogenizeaza.
Asezam prima foaie o insiropam-intindem crema-struguri-a 2 foaie-insiropam-crema-struguri-a 3 foaie o insiropam si o ungem cu un strat subtire de crema.
Decoram cu pasta de zahar
Multumesc Patricia pentru reteta de la blat.