Tort ''Joffrè'' by me

de Adele in Dulciuri, 9 Mai 2014 | 4655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 70 gr cacao
  • 2 linguri faina
  • 2 linguiri zahar
  • o jumatate lingurita de praf de copt
  • Decor:
  • frisca
  • capsuni
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort ''Joffrè'' by me:

Intr-un vas taiem bucati untul ,care trebuie sa fie moale .Il mixam bine cu zaharul pudra si treptat adaugam cate un galbenus de ou.Mixam totul pana devine cremos.

Intr-o oala punem cacao cu cele 2 linguri de zahar si 5 linguri de apa amestecam bine si punem pe foc pana devine cremoasa ca o glazura .O lasam la racit si o adaugam peste crema de unt si amestecam bine.

Din compozitie luam un sfert si restul o punem la frigider.

Albusurile le batem bine spuma dupa care le incorporam cu sfertul de compozitie ,faina si praful de copt .Amestecam usor de jos in sus pana se omogenizeaza totul.Punem intr-o tava si dam la cuptor la 180° pentru 15 -20 minute.

Cand blatul e racit il asezam in platou punem crema si ornam dupa gust.

Tortul trebuie tinut la rece pentru cateva ore .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort ''Joffrè'' by me" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Adele 1

10.05.2014, 12:10

xana 1

14.05.2014, 20:49

Foarte fain arata!

Adele 1

14.05.2014, 21:03

Multumesc xana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata perfecta