Tort la pahar

de Lau in Dulciuri, 14 Iun 2013 | 5040 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 2 linguri cacao
  • esenta de rom
  • 1/2 cana de faina
  • 1/2 praf de copt

Crema

  • 500 g lapte
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 150 g zahar
  • 4 linguri faina
  • 100 ml frisca
  • capsuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort la pahar:

Blatul-mixam oaule cu un praf de sare si zaharul pana isi dubleaza volumul(devine ca o crema)amestecam faina cu cacao si praful de copt dupa care incorporam in crema de ou,

Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care decupam cerculete cu paharul

Crema-laptele il amestecam cu zaharul,faina si punem pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa.adaugam zeama de lamaie si lasam sa se raceasca

Mixam frisca dupa care o incorporam in crema racita.

Asamblare-asezam un blat pe fundul paharului,crema-capsuni taiate bucati,crema-blat-crema si capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Lau 1

15.06.2013, 11:24

multumesc

laura_n 1

15.06.2013, 15:05

ce mult imi plac deserturile astea

Lau 1

15.06.2013, 23:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ia gogoasa neamuleee!