Tort racoros cu iaurt

de Aliii in Torturi, 4 Iul 2013 | 5354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de piscoturi
  • zeama din compot
  • coaja rasa de lamaie
  • 500 ml frisca lichida
  • 500 ml iaurt
  • esenta de vanilie
  • 1 cana zahar pudra
  • 2 pliculete de gelatina
  • zeama de lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort racoros cu iaurt:

Pui gelatina la inmuiat intr-un pahar cu apa.Bati frisca lichida si o dai putin la rece.Apoi mixezi frisca cu zaharul si cu gelatina topita.La sfarsit incorporezi esenta de vanilie,zeama de lamaie coaja rasa de lamaie si iaurtul.

Inmoi piscoturile in zema din compot si imbraci cu ele peretii unui vas.Umpli cu crema de iaurt.

Dai prajtura la rece pentru 12 ore,dupa care rastorni si poate fi servit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort racoros cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort rapid