TORTA DE PAN-DI-SPANIA CU VANILIE SI FRUCTE

de lenca21 in Torturi, 27 Dec 2009 | 9106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3discuri de pan-di-spagna
  • 2 yaurturi de vanilie
  • 1 pachetel de aroma de vanilie
  • 500ml de smantina dulce pt torte( in alternativ smantina batuta cu zahar)
  • fructe pt infrumusetat
  • suc de fructe(pt umezit foile de torta)
  • la dorinta torte gel pt infrumusetare
  • pentru aluat
  • 75gr de faina
  • 75gr amidon
  • 1pachetel de vanilie
  • 150gr zahar
  • 5oua
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA TORTA DE PAN-DI-SPANIA CU VANILIE SI FRUCTE:

PREPARARE:
Batem ouale cu zaharul si o boaba de sare,cu mixerul cca10 min,neintrerupt.Tr sa avem o spuma deasa si aproape alba
Mestecam faina cu amidonul si vanilia si mestecand in mod delicat,incorporam cu compostul de oua
Incalzim bine cuptorul la180°
Punem aluatul intr-o tortiera unsa cu unt si presarata cu faina.Dam la cuptor cca 40 min

Batem bine smintina si adaugam yaurtul si aroma de vanilie
Stropim foile de pan-di-spania cu suc de fructe si infrumusetam cu fructe dupa plac

Daca ti-a placut reteta noastra "TORTA DE PAN-DI-SPANIA CU VANILIE SI FRUCTE" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

liana_geicu 1

28.12.2009, 12:43

dicarmencitta1957 1

22.02.2010, 17:55

Super arata.

elena1988 1

07.03.2011, 13:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort