Anca, am precizat la introducere ca sunt facute de "partener" eu l-am ajutat doar , am taiat tortilla tringhiuri, am venit cu ideea de pus chili in ulei si am facut dipul (sosul de vinete si iaurt) si bineinteles am oferit incurajari! se fac mai multe odata in echipa
Ala, au iesit bune... tura a doua chiar reusite trebuie vazut si in functie de cuptor cat trebuie lasate ... primele au iesit mai tari, dar la gust ok.
pai atunci varianta de dinainte de coacere e recomandata umplute cu ceva. Depinde si de cat le lasi la cuptor. Si eu la prima tura mi-am cam spart dintii, dar apoi am stat cu ochii pe ele si au iesit ok, mai molicele sa zic asa
Anca, eu am cumparat in Polonia, dar am vazut ca se gaseste si in Romania, respectiv la Plafar in magazine de acest gen (ecologice, bio) trebuie sa fie.
nu stiu cat de tari ti-au iesit tie, dar mie prima tura mi-au iesit "beton"... la propriu a doua oara nu erau ele chiar moi, dar nu ma temeam pentru dinti macar. Tot gen chips am facut. Am zis sa le lasi mai putin in caz ca ies preaa tari