Trandafiri din ciocolata de casa

de Mitinita in Torturi, 15 Feb 2011 | 8116 vizualizari

 

Ieri unchiul meu a implinit 60 de ani si m-am prezentat la usa lui cu un tort.Am incercat cu aceasta ocazie si stiloul de silicon de la decorix si luat cu galbenii acumulati aici pe bucataras.Mi-a cam tremurat mana,dar cu putina practica ies lucruri minunate.

 

INGREDIENTE

  • ciocolata de casa
  • lapte praf ptr tavalit ciocolata
  • maini dibace
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din ciocolata de casa:

Am folosit tehnica de aici:http://bucataras.ro/retete/trandafiri-din-pasta-de-lapte-praf-16097.html si reteta de tort de aici:http://bucataras.ro/retete/100-si-1-tort-tort-amandina-la-multi-ani-tata-16132.html.

Am format petalele din bilute si le-am lipit.

Daca sunt prea lipicioase se pot tavali prin lapte praf si se pot lasa sa se usuce putin.

 

TIPS-URI

1

ciocolata e de casa,nu am incercat cu cea din comert

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (28)

cismaru_nicoleta 1

15.02.2011, 23:56

Superb Miti.....deci niste trandafiri extraordinari..

Pasiune pentru bucatarie 1

16.02.2011, 15:13

superbi trandafirii si tortul

Dana Cristea - pusikmea 1

16.02.2011, 15:29

super!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]