Trigoane aperitiv

de adriana_bobu in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2011 | 9292 vizualizari

 

M-a inspirat reteta Nadinei...doar ca eu le-am facut cu branza sarata, bune langa o bere....

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • 200 g telemea de oi 
  • 100 g urda
  • 3 oua ( unul pentru uns trigoanele)
  • 200 ml ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane aperitiv:

Am desfacut foile si am luat pe rand cate una pe care am taiat-o in 3 pe lungime.Am folosit un pensonas pentru a unge cu ulei fiecare foaie si am asezat in coltul foii cate o lingura din compozitia de branza(telemeaua data prin razatoare si amestecata cu urda si ou batut)   Trigoanele formate le-am asezat in tava de la aragaz , le-am uns cu ou si le-am dat la cuptorul incalzit pentru cca 20 min. Excelente alaturi de un pahar cu bere...

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu pasta de avocado si somon afumat