Trigoane cu branza

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2015 | 9220 vizualizari

 

Simple,rapide si extrem de gustose.

 

INGREDIENTE

  • un aluat foietaj (450g)
  • 200 g telemea
  • un galbenus
  • Pentru uns:
  • un galbenus
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu branza:

Lasam aluatul la decongelat  de seara in frigider.

Dam branza pe razatoare si o amestecam cu un galbenus.

Intindem aluatul foarte putin apoi il taiem in 9 patrate.

Punem cate o lingurita de branza in mijlocul fiecarui patrat si ungem cu galbenus batut pe margini.

Indoim pe diagonala  pentru a obtine un  triunghi ,lipim marginile presandu-le cu o lingura.

Asezam tirunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbenus.

Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru cca 20 de minute, pana trigoanele se rumenesc frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Merisor 1

28.12.2015, 17:41

Din astea chiar nu as refuza

Constelatialeu 1

28.12.2015, 18:52

Patrate n-ai?

miki_a 1

28.12.2015, 23:21

Nici eu nu refuz! Imi plac foarte mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]