Trigoane cu branza de vaci

de nadina73 in Dulciuri, 7 Ian 2011 | 10465 vizualizari

 

Cine nu isi aminteste de vechile trigoande.............de pe timpu lui Nea Nicu?

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj congelat
  • 250 g branza de vaca
  • 5 linguri de zahar
  • 3 vanilii
  • 2 linguri smantana
  • 1 galbenus(pt uns)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu branza de vaci:

Simple de tot de facut ,dar si de mancat

Se decongeleaza aluatul,se taie in fasii  mai lungi si inguste

Se pune cate 1 lingura din compozitia de branza si se da coltul(vezi foto)si apoi din nou se da peste colt si tot asa pana la capatul fasiei.

Se aseaza in tava pregatita cu hartie de copt, se ung cu galbenus si se da tava la cuptor la 180 grade 10-12 minute.

Se pudreaza cu zahar pudra la final

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor fierti cu pesmet