Trigoane cu ciuperci

de Anett in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2015 | 6148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • 500 gr ciuperci
  • 1 ceapa
  • frunze de patrunjel
  • 4 linguri mari de smantana
  • sare
  • piper
  • ulei / unt pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu ciuperci:

Maruntim ceapa si calim in ulei pentru cateva minute. Adaugam ciupercile curatate si taiate in cubulete si se amesteca din cand in cand pana se inmoaie si isi lasa zeama. Presarim cu sare si piper si adaugam cateva linguri de smantana si lasam  iarasi cateva minute sa gateasca. Cu ajutorul unui blender maruntim compozitia pana devine cremoasa.

Foile de placinta se taie in 2 fasii si se stropesc cu unt topit sau ulei. Pe capatul unei fasii se pune 2 linguri din umplutura de ciuperci. Se impaturesc apoi sub forma de triunghi.

Trunghiurile se aseaza in tava acoperita cu hartie de copt sau intr-o tava unsa cu ulei de masline.

Trigoanele se unge cu un ou batut si le introducem in cuptorul bine incins. Se lasa la copt aproximativ 30 de minute pana cand se rumenesc bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu creier