Triunghiuri cu crema de branza

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2015 | 3889 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • 270 ml apa
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 5 linguri ulei

Pentru umplutura:

  • 300 g crema de branza
  • Pasta de tomate pentru uns
  • Cascaval ras
Portii: 18
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri cu crema de branza:

Dizolvam drojdia in apa calduta impreuna cu zaharul. Intr-un bol cernem faina, facem o gropita in mijloc si adaugam drojdia dizolvata. Amestecam putin, apoi adaugam sarea si uleiul. Framantam bine aluatul. Acoperim vasul cu un prosop de bucatarie si lasam aluatul sa dospeasca, pana isi dubleaza volumul.

Apoi intindem aluatul intr-un dreptunghi cu grosimea de 1 cm. Taiem aluatul in patrate. Punem in mijlocul fiecarui patrat o lingurita de crema de branza. Impaturim aluatul in doua, astfel incat sa  obtinem triunghiuri. Asezam triunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem fiecare triunghi cu pasta de tomate, presaram deasupra cascaval ras si lasam sa mai dospeasca 30 minute. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C pana se rumenesc frumos. Sunt tare gustoase. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv langosi cu branza