Trufe raw

de anca_rm in Vegan / Raw vegan, 26 Oct 2015 | 4539 vizualizari

 

Foarte bune , sanatoase , fara indulcitori si rapid de facut.

 

INGREDIENTE

  • 10 curmale fara samburi
  • 10 caise dezhidratate
  • 100 gr migdale
  • 100 gr nuci
  • 50 gr fulgi cocos
  • 1 lingura pudra roscove
  • 50 gr seminte canepa
  • 100 gr unt cacao
  • 2 linguri miere (daca se cere)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe raw:

Aceste trufe sunt foarte usor de facut. Aveti nevoie de un robot de bucatarie.

In vasul robotului punem ingredientele , mai putin untul de cacao . Untul de cacao il punem intr-un vas cu apa pe foc si lasam sa se topeasca.

Pornim robotul de bucatarie si il lasam sa mearga pana cand obtinem o pasta .

Turnam si untul de cacao si mai pornim robotul ca sa se omogenizeze.

Din compozitia rezultata facem bilute de marimea unei nuci .

Eu o parte din ele le-am dat prin cacao , iar o parte le-am lasat asa.

Le asezam intr-o caserola si le dam la congelator  pentru 10-15 minute . Dupa acest timp se pot servi .

Inainte de a forma bilutele gustati sa vedeti daca este suficient de dulce , daca credeti ca mai trebuie indulcite atunci adaugati mierea si mai amestecati putin .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe raw" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MOKUSKA 1

26.10.2015, 17:57

Rocsi 1

26.10.2015, 20:09

Mmmm...

mirela0911 1

27.10.2015, 12:29

Ce bune trebuie să fie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Portocale cu scortisoara