Trunchi de merluciu pe pat de legume cu sos de limeta si patrunjel verde

de Alexandra Burz in Peste, 3 Feb 2014 | 14003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg trunchi de merluciu
  • 2 lime
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel verde
  • o jumatate brocoli
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 5-6 ciuperci
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi de merluciu pe pat de legume cu sos de limeta si patrunjel verde:

Curatam si spalam bine pestele.

Curatam si spalam bine legumele.

Intr-o tava de yena, punem pe fundul tavii putin ulei de masline, adaugam morcovoul taiat rondele, ceapa taiata julien si ciupercile taiate felii.

Asezonam cu sare, piper si oregano.

Adaugam pestele, asezonam din nou cu sare si piper.

In burta fiecarui peste punem felii de lamaie, iar printre bucati din nou lamaie, buchetele de brocoli, ceapa si ciuperci.

Adaugam vinul alb, acoperim cu o folie si dam la cuptor pentru 30 minute.

Scoatem, inlaturam folia si mai lasam la foc mediu aproximativ 20 minute.

Servim cu sos din suc de limeta, patrunjel verde tocat marunt, ulei de masline, sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de merluciu pe pat de legume cu sos de limeta si patrunjel verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de salau de Nil la cuptor, rapida de delicioasa