Tuica fiarta

de corina241 in Cocktail, 18 Dec 2010 | 6576 vizualizari

 

La noi in oltenia se obisnuieste la taiatul porcului sa ne ''dregem'' cu o tuica fiarta....va invit si pe voi!

 

INGREDIENTE

  • 150 ml tuica de prune
  • 1 si 1/2 de zahar
  • boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tuica fiarta:

Pregatim un ibric in care punem tuica,zaharul si boabele de piper.

Lasam cateva minute pana la punctul de fierbere,apoi servim in cescute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tuica fiarta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (18)

giuliana 1

20.12.2010, 07:32

buna pe frigurile astea

MotanLaOale 1

20.12.2010, 10:48

buna tare tare

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:57

foarte buna pentru raceala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Limonada cu aroma de trandafiri