Turte integrale

de Miha in Piine, 11 Oct 2010 | 11267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa
  • 250 g faina integrala
  • 50 g tarate de grau
  • 50 g faina de ovaz
  • ~100 g faina alba
  • 10 g drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite zahar
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte integrale:

Drojdia amestecata cu zahar se dizolva in putina apa calduta. Toate cele 3 tipuri de faina se amesteca impreuna cu taratele si sarea. Se toarna in mijloc drojdia dizolvata si restul de apa. Se framanta un aluat elastic, usor lipicios. In timpul framantarii punem si uleiul.

Se lasa la dospit jumatate de ora, apoi se imparte aluatul in bucati mici. Fiecare bucata se intinde pe masa usor infainata, formand turtite mici, care se coc in tigaia teflonata, fara ulei.

Se servesc simple sau in loc de paine.Sunt delicioase. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte integrale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu tarate si seminte