Varza a la Bucuresti

de gabielle88 in Pui, 1 Oct 2009 | 4332 vizualizari

Varza a la Bucuresti

 

Reteta este incercata de mine fiind o combinatie de varza a la cluj si tocanita de legume

 

INGREDIENTE

  • 1kg de varza murata
  • o cana de orez
  • o ceapa mare
  • 1 morcov 
  • 1 ardei
  • 2 rosii potrivite 
  • carne de pui dezosata
  • marar
  • usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • mult suflet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Bucuresti:

Se prajeste carnea de pui dezosata impreuna cu ceapa si cu ardeiul, se pune apa sa se inabuse, dupa care se adauga varza si morcovul dat pe razatoare si se pune la fiser acoperit cu capacul. Cand varza s-a inmuiat se adauga rosiile oregano, sarea, piperul (neaparat alb), mararul si foile de dafin se mai fierbe cateva minute dupa cares e introduce la cuptor pana se rumeneste.Se poate servi cu succes impreuna cu paine prajita si branza. POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

VARZA TREBUIE SCURSA DE ZEAMA INAINTE DE A FI PUSA LA FIERT PENTRU A NU FI PREA SARATA

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Bucuresti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei cu aripioare de pui