Intai de toate varza o taiem in doua si o punem la desarat,intr-o oala cu apa rece ,cu o seara inainte de a o prepara.
daca va place sa fie foarte acra,atunci doar o spalati in cateva ape si atat.
dupa ce a stat la desarat,o mai treceti printr-un jet de apa rece apoi o tocati.
carnea o taiem bucati si o spalam.
luam o oala si punem uleiul la incins.
punem carnea si o rumenim bine pe ambele parti,pentru a iesi sangele din ea.
apoi adaugam 2-3 cani apa,putina sare si piper si o acoperim cu un capac.
o lasam sa fiarba cam pe jumatate.
ceapa o curatam si o tocam marunt.
morcovul il curatam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
dupa ce carnea a fiert pe jumatate,punem varza,ceapa si morcovul.
lasam totul la foc potrivit.
cand carnea si varza sunt bine facute ,adaugam pasta de tomate si sucul de rosii.
mai dam cateva clocote si inchidem aragazul.
sa aveti pofta!!!