Varza calita cu bucatele de soia

de Valclaudia in Mancaruri de post, 3 Aug 2014 | 7455 vizualizari

 

o mancarica de post foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza potrivita
  • 2 ardei colorati
  • 1 ceapa potrivita
  • 3 rosii
  • 4 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • sare si piper macinat dupa gust
  • cateva bobite de piper
  • 1 crenguta de cimbru proaspat
  • verdeata tocata (marar si patrunjel verde)
  • 1 punga bucatele de soia
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri sos de soia
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu bucatele de soia:

Curatam legumele, le spalam sub jet de apa rece.

Ceapa se toaca marunt si se caleste impreuna cu ardeiul taiat fasii, in ulei pana se inmoaie usor (in jur de 5 minute).

Adaugam varza tocata, punem 1 cana cu apa, foaia de dafin, bobitele de piper, sare si piper macinat dupa gust, acoperim cratita si lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa.

Adaugam rosiile taiate cubulete, mai lasam mancarea la foc mic pana scade si apa lasata de rosii.

Presaram verdeata tocata.

Cubuletele de soia se fierb in apa cu sare si piper cca 10 minute.

Scurgem foarte bine cuburile de apa in care au fiert, adaugam 3 linguri de ulei si prajim bucatelele de soia la foc iute pana se rumenesc frumos. La final le stropim cu putin sos concentrat de soia.

Servim varza cu bucatele de soia.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu bucatele de soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]