Varza cu ciolan afumat

de Dya Daniela Andrei in Porc, 14 Mai 2013 | 10106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza,
  • 1 ciolan afumat (de porc)
  • 1/2 l de bors,
  • 4 cepe potrivite,
  • 1 morcov,
  • 1 ardei gras rosu/vered
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 3 linguri cu suc de rosii sau bulion
  • condimente: cimbru si sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu ciolan afumat:

Spalam bine ciolanul de porc si il punem la fiert in 2 litri de apa (atat cat sa fie carnea fiarta, pe jumatate).

Intre timp, taiem varza  fideluta si o adaugam la fiert impreuna cu ciolanul. Separat, calim in putin ulei. ceapa, morcovul si ardeiul gras, iar cand devin translucide, adaugam si sucul de rosii sau bulionul, si, mai lasam pe foc 5 minute. Cand varza este fiarta adaugam borsul, prajeala, saram dupa gust si lasam sa dea intr-un clocot, doua. La sfarsit adaugam putin cimbru si patrunjelul tocat marunt.

Servim cu ardei iute iute! Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza timpurie in oala de lut