Varza dulce cu pulpa de porc

de dakris in Porc, 7 Mai 2012 | 4107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza marisoara
  • cca 300 g pulpa porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • sare, piper, 1 foaie dafin
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce cu pulpa de porc:

Varza se toaca si se freaca cu sare.

Carnea se portioneaza si se prajeste putin in ulei.

Ceapa si ardeiul se toaca si se calesc in putin ulei, apoi se adauga varza si se amesteca. Se acopera cratita cu un capac, se lasa cateva minute sa se caleasca un pic varza, apoi se adauga carnea, foaia de dafin, piperul si o cescuta apa fierbinte. Cand varza s-a inmuiat se adauga pasta de tomate si se mentine pe foc inca 10 min. Se inlatura cratita de pe aragaz si se adauga mararul tocat marunt.

Se serveste cu ardei iute proaspat sau cu ceapa.

TIPS-URI

1

varza noua isi lasa zeama si nu e nevoie sa se adauge prea multa apa

2

se amesteca pe tot parcursul prepararii sa nu se lipeasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de varza murata cu carne de porc, cimbru si suc de rosii