Varza umpluta

de vero_closca in Porc, 29 Mai 2010 | 4252 vizualizari

 

baiatul meu cel mare numeste aceasta reteta "sarmaluta uriasa".

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1/2  legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1-2 oua
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • pasta de rosii(amestecata cu putina sare si piper)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza umpluta:

Se amesteca carnea tocata cu ceapa si verdeturile tocate fin,cu oul,sare,piper si cimbru.

Varza se curata,se spala si i se scoate cu grija miezul,se condimenteaza pe toate partile cu sare si piper, apoi se umple cu amestecul de carne. Se aseaza intr-o tava,se toarna o cana de supa de legume si se da la cuptor pt o ora la foc mediu.

Din cand in cand se stropeste cu sosul din tava ca sa nu se usuce. Cu 10 minute inainte de a opri focul torni deasupra sosul de rosii.Servesti fierbinte.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Racituri de porc(piftii)