Vegeta de casa

de Mitinita in Conserve, 10 Sep 2011 | 10691 vizualizari

 

E primul an ca incerc si sunt super incantata de rezultat. Soarele e pe balconul meu toata ziua,chiar era pacat sa nu profit.Am folosit curatatorul de la legume Kotanyi pentru a obtine felii subtiri.

 

INGREDIENTE

  • dovlecei
  • morcovi
  • ardei verzi
  • ardei kapia
  • coji de rosii
  • fasole verde
  • patrunjel,leustean  
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vegeta de casa:

 

Se taie toate legumele spalate si uscate in fasii subtiri. Am folosit un curatator de legume pentru feliat morcovii si dovleceii si am folosit si coaja,am lasat si tulpinile la patrunjel si leustean.

Se tin la soare cateva zile pana s-au uscat bine. Uneori se usuca intr-o zi,uneori mai dureaza. Am folosit o tava mai veche din metal. Daca noptile sunt prea racoroase se aduce inauntru.

Dupa ce s-au uscat se dau prin robot si se maruntesc.

Se pot usca si in cuptor,la foc foarte mic si cu usa intredeschisa.Dureaza cateva ore.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vegeta de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

zustica 1

19.09.2011, 22:43

buna idee,o sa o incerc si eu,o sa folosesc un aparat de uscat legume.

Mitinita 1

25.09.2011, 16:07

zustica,ai noroc cu uscatorul,eu ma folosesc de soare cat se mai poate

mihaelar63 1

09.10.2015, 13:36

Este in plan si la mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]