Verzetti cu sos alb

de Kamelia92 in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2013 | 3942 vizualizari

 

O garnitura usoara si rapida,dar mai ales - sanatoasa :):) mai ales pentru mamicile cu burtici :):)

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci proaspete
  • 300g fasole verde
  • 300g brocoli
  • 4 ardei mari
  • o ligura faina
  • 100g smantana
  • ulei de masline
  • unt 50 g
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Verzetti cu sos alb:

Taiem bucati potrivite ciupercile,ardeii si brocoli. Intr-o tigaie punem cateva linguri de ulei de masline si untul. La topirea untului si omogenizarea acestuia cu uleiul adaugam ciupercile. La cateva minute punem brocoli si fasolele verzi si lasam pentru vreo 10 minute. Adaugam si ardeiul si lasam vreo 7-10 minute. Saram garnitura. Punem o lingura de faina si ulterior omogenizarii acesteia in compozitia adaugam smantana. Lasam pe foc inca cca 3-4 minute si este gata. 

Sa aveti pofta :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Verzetti cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de hribi